Jackpot.com – spela om de största Jackpottarna i världen

By | 18 februari, 2017

Nu kan du spela på de största lotterierna i världen med största jackpottarna. Det är det som är finessen med att spela på Jackpot.com. Du deltar i de största lotterierna runt om i världen oavsett var du själv befinner dig. Istället för att köpa en lott satsar du på resultatet av en lottodragning.

Att vinna

Om du får rätt antal nummer för en vinnande kombination, får du samma vinstpengar utbetalda som om du köpt en officiell lott, vilket även gäller om du får alla nummer rätt för en jackpott.

Jackpot.com är licensierade och reglerade av UK Gambling Commission och skyldiga att se till att alla spelare som vinner betalas snabbt och i sin helhet. Alla vinster på jackpot.com kommer att betalas ut som om du löste in en vinstlott i en butik och vi kommer att sträva efter att ge dig dina vinster till snarast möjligt.

Spela på världens största lotterier

EuroJackpot

Dragningarna för Eurojackpot hålls i Helsingfors varje fredag ​kväll och Eurojackpot har en jackpott på upp till €90 miljoner.

EuroMillions

Europas största lotteri med två dragningar i veckan i Paris. Jackpottarna kan nå upp till €190 miljoner utöver de 13 olika vinstnivåerna.

PowerBall

PowerBalldragningar hålls onsdagar och lördagar med jackpottar som kan nå summor på över en $1 miljard (€896 miljoner)!

MegaMillions

Dragningarna för MegaMillions är två gånger i veckan, på tisdag- och fredagkväll i Atlanta, Georgia. MegaMillions har en startjackpot på $15 miljoner (€13,4 miljoner).

SuperEnalotto

Italiens nationella lotteri håller sina dragningar på tisdag, torsdag och lördag och det finns inte något tak för vad jackpotten kan stiga till.

Polska lottot

Polens lotteri har en jackpott tre gånger i veckan.

Tyska Lotto

En klassiker sedan 1955 som ofta ger åtta-siffriga jackpottvinster. Du kan vinna stort två gånger i veckan!

Andra lotterier du kan spela på är bl.a. Irländska Lotto, OZ Powerball, OZ Lotto, Saturday Lotto
, Monday Lotto
, Wednesday Lotto
UK Lotto, Thunderball
och French Lotto.

 

MATRIX Limited är ett företag registrerat hos the Companies House in Gibraltar (Registreringsnummer: 114555, Registrerat kontor: 57/63 Line Wall Road, Gibraltar), och som driver Jackpot.com. Lmatrix har licens från och regleras av Maltas spelmyndighet; licensen MGA/CL1/1283/2016 utfärdades den 13/02/2017.

LMATRIX har också licens från the Irish National Excise Licence Office för att fungera som bookmaker och erbjuda fjärrspel (Referensnummer: 1012034) samt för att driva Jackpot.ie. För kunder i Storbritannien så är Lottomatrix, systerbolaget till LMATRIX, licensierat och reglerat av UK Gambling Commission (Licensnummer 000-045548-R-323924-002).