Bästa skraplott online

By | 14 augusti, 2014
Bästa skraplott online är Unibet Triple Wins med Jackpott och som är en webbaserad skraplott där du har två chanser att vinna.

Bästa skraplott online – Unibet Scratch Card – Triple Wins skraplott med Jackpott är en webbaserad skraplott där du har två chanser att vinna.

Unibet Scratch Card Triple Wins.

Triple Wins med Jackpott är en webbaserad skraplott där du har två chanser att vinna.
Du har en vinnande lott om ett belopp visas tre gånger, och/eller jackpotsymbolen visas tre gånger. Om ett belopp visas tre gånger vinner du ett belopp motsvarande beloppet gånger vinstmultiplikatorn. Det kan multiplicera din vinst med upp till 1, 2 eller 10. Om jackpotsymbolen visas tre gånger vinner du aktuellt jackpotbelopp. Om samma belopp visas tre gånger och du har tre jackpottsymboler vinner du jackpot plus ett belopp motsvarande beloppet gånger vinstmultiplikatorn.
Jackpottarna öker i takt med att du köper nya lotter. Du kan därmed både skrapa fram en lott i miljonklassen, eller skrapa dig fram till en Jackpot nära nog lika stor.
Triple Wins skraplott – Obs! Jackpotten är en progressiv jackpot och för varje spel av någon spelare läggs en del av insatsen till i jackpoten. Vinstmultiplikatorn gäller inte för jackpottbeloppet.

Obs! Jackpotten är en progressiv jackpott och för varje spel av någon spelare läggs en del av insatsen till i jackpotten. Vinstmultiplikatorn gäller inte för jackpottbeloppet.

Triple Wins Platinum skraplott – €5 per lott med en Jackpot på €77.945
Du köper dina Scratch Card i Euro, samma valuta som vi använder oss av i vårt Casino. Den nya Scratch-lobbyn ger dig fyra olika insatsnivåer:

Triple Wins – €0,5 per lott med en Jackpot på €10.000
Triple Wins Star Ticket – €1 per lott med en Jackpot på €50.000
Triple Wins High Roller – €2 per lott med en Jackpot på €41.166
Triple Wins Platinum – €5 per lott med en Jackpot på €77.945